M/S Drottning Silvia

M/S Drottning Silvia byggdes 1958 på Kristiansands mekaniske verksted, Norge för transporter i de norska fjordarna och som en representationsbåt. I början av 80-talet kom M/S Drottning Silvia till Sverige där hon anpassades för passagerar- och restaurangverksamhet. Fartyget är 26,2 m långt och 6,4 m brett. Djupet är 2,2 m.
 
Ombord på M/S Drottning Silvia tillagar Åhmans matresa AB den mat som serveras ombord. Restaurangen har plats för upp till 70 personer. Vi arrangerar gärna en kväll för ditt företag, din födelsedag eller någon annat firande. Vi har en musikanläggning ombord och möjlighet att presentera det du önskar på en storbilds-TV. På soldäcket finns möjlighet att njuta av ett glas vin eller en öl under resan.

M/S Estelle 

M/S Estelle byggdes 1997 av Dockstavarvet för trafik åt Waxholmsbolaget i Stockholms Skärgård. Fartyget är 17,14 m lång och 4,25 m brett. Djup 0,95 m. Maxifart: 28 knop. Kapacitet: 68 passagerare.
 
Ombord på M/S Estelle har du möjlighet att boka en fest för personal och vänner. Vi serverar en lunch eller middag ombord anpassad efter era önskemål. 

M/S Drottning

Byggd: 1958
Fart: 12 knop
Kapacitet: 151 passagerare