M/S Drottning Silvia

M/S Drottning Silvia har sedan 1993 trafikerat Gävle – Limön under sommarmånaderna i upphandlad trafik med Gävle kommun. Restaurangen har plats för upp till 70 personer. Vi arrangerar gärna en kväll för ditt företag, din födelsedag eller någon annat firande. Vi har en musikanläggning ombord och möjlighet att presentera det du önskar på en storbilds-TV. På soldäcket finns möjlighet att njuta av ett glas vin eller en öl under resan.

Fartygsfakta:
Längd: 25.52 meter
Bredd: 6.31 meter
Djup 2.19 meter
Brt/Nrt: 107/43
Maskineri: 2 x Scania DSI 14 
Kapacitet: 151 Passagerare
 

M/S Royal Star

M/S Royal Star är vårt senaste tillskott i flottan, hon har dom senaste 30 åren trafikerat Vätterns norra skärgård med dagsturer och temakryssningar, och har genomgått många tillgänglighetsanpassningar för att hålla en hög nivå av tillgänglighet för alla med bland annat breddad landgång, hiss från fördäck till salong, breddade gångar ombord, handikapptoalett, hörslinga och inga trösklar.

Restaurangen har plats för upp till 70 sittande gäster. Vi arrangerar gärna en kväll för ditt företag, din födelsedag eller någon annat firande. Vi har en musikanläggning ombord och möjlighet att presentera det du önskar på en storbilds-TV. På soldäcket med plats för 25 sittande gäster finns möjlighet att njuta av ett glas vin eller en öl under resan.

Fartygsfakta:
Längd: 25.71 meter
Bredd: 5.16 meter
Djup 1 meter
Brt/Nrt: 101/50
Maskineri: 2 x Scania
Kapacitet: 123 Passagerare 
 
 
 

 

 

M/S Drottning Silvia

M/S Royal Star